tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Tytär/siskopuoli sekä pojan-/veljentyttö.

OMITUINEN UMBRA


Ursan luonnetestireissulla oli turistina mm. Umbra kera Katja-ihmisensä, sopivalla tauolla käytiin pyörähtämässä vähän lenkillä. Typistetty aurinkoinen syyskävely.

UMBRAN LIIKKUVAT KUVAT.





Luna-mamma priorisoi ja keskittyi Katjan ja namien palvomiseen.



Tyäret pitivät huolen muuvseista.


NUTUKAS STIDI

Luonnetestipäivän päättyttyä anottiin audienssia Kaisan tykö ja käytiin katsastamassa sukulaistyttöä, suloista 11 viikkoista Stidiä (Nutukas Stidi - Nutukas Ukri x Nutukas Kukunor "Soma"). Reipas, avoin ja ihana pentupentu. Laaja-alaista luonneanalyysiä ei pikkuvisiitillä kerinnyt tekemään, aika meni valloittavuutta ja pentuhuumaa imiessä sekä naskalihampaiden hyökkäyksiä vastaanottaessa. Leikkisä ja hellyyttävä pikkuotus.


Sirene sai pusuja...

...ja kummitäti-Katja hammasta.

Kiitokset visiitistä Kaisalle, paljon iloisia hetkiä sekä pitkää pinnaa ja huumoria hermojaraastaviin tilanteisiin pikkuriiviön kanssa!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hauskoja kuvia, nyt vasta huomasin näitä täällä! Umbra on tosiaan kaikissa kuvissa liikkeessä, hassu tyyppi. Ja miä se vaan aina oon yhtä hehkeä...Ei vainenkaan, nuo kuvathan on hyviä, kun en möllötä mitäänsanomattoman näköisenä suoraan kameraan. :)

sosuka kirjoitti...

Pohja tälle päivitykselle oli jo aikaisemmin olemassa, mutta ei se kaikkien nähtävillä ole ollut kuin vasta pari-kolme päivää, jotta et ole kovasti aikaasi jäljessä. :)