sunnuntaina, marraskuuta 04, 2012

Ursan ja Nallen sienisaalis.

En ole kerinnyt pitkään aikaan päivittää kuulumisia tähän päivään. Senkin aika lienee vielä edessä.

Tällä hetkellä päällimmäisin päivityksen aihe lienee Ursan pennutus, joka vihdoinkin näyttää käyvän toteen - miten uskomattomalta se kuulostaakaan. :) Ursan pentujen isäksi valikoitui Kukkipuun Guorvil eli Nalle ja pariskunnan pentuja odotetaan syntyväksi joulukuun alussa, jolloin pentujen luovutus osunee jonnekin tammikuun lopun tienoille.

Ursan ja Nallen tekeilläoleville pennuille on perustettu oma blogi, jossa niiden kuulumisia voi seurata:
http://omituinen-sienisaalis.blogspot.fi/
Tulen siis päivittämään pentukuulumisia ensisijaisesti edelläolevaan osoitteeseen, joskin täälläkin tullaan seuraamaan pentujen olemista.

Ursa kävi viime torstaina 1.11. tiineysultrassa, joka näytti neljä maailmaan pyrkivää uutta Omituista. Määrä ei ole aivan tarkka eli heittoa voi tulla suuntaan tai toiseen, pentuja on tulossa useampi, mutta ei kuitenkaan mitään valtavaa pentuetta. Jokatapauksessa monitori näytti elävää kuvaa Ursan mahassa sätkivistä pienistä elämistä vinhaan tahtiin sykkivine sydämineen ja sen elävän kuvan myötä tohdin varovasti jo luottaa, että Ursan toivottuja pentuja ihan oikeasti olisi vihdoin tulossa maailmaan.

Olen yrittänyt päivittää myös kotisivuni ajan tasalle, mutta tällä hetkellä systeemien kanssa on odottamattomia ongelmia, joten kärsivällisyyttä niille, jotka odottavat silläkin puolella jotain tapahtuvaksi.

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Peukut pystyssä pentuprokkikselle, ihana pariskunta! :) Ei täällä Keski-Suomessakaan liikaa paimensukuisten kasvattajia ole niin huippua kun tulossa on Omituisia.

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Mahtavaa lukea viimeinkin näitä uutisia :-D Kovasti peukkuja jatkoon ja rapsutuksia Ursalle!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa naapuri! Upeet sivut sulla! Saanko sanoa, että aivan ihanaa saada pentuja naapuriin, saanhan,oi saanhan tulla niitä sitten katsomaan ;D?

Ps. Ainosta leivotaan tällä hetkellä agility koiraa ;)

Terv. Hanna

sosuka kirjoitti...

Kiitti Hanna! :D Tottakai saat tulla katsomaan pentusia, ihan niin paljon kuin jaksat/jaksatte - tekee hyvää vain pennuille. :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Jatkoreportaasheja odotellen, ja jonnekinhan pitää jännäilyä myös karhusiskosten tulevasta luonnetestailusta - mahtavaa että kaikki mahtuivat mukaan :-D Rohton lt-tuloksetkin olivat viimein päivittyneet koiranettiin.

Terhi kirjoitti...

Hei Ursula! Ajattelin kertoa sellaista että kun meidän kotiväki aikanaan oli päättänyt että koira tulee, mutta rotu oli vahvistumatta, niin suomanlapinkoiran rotukuvaukset ja sen "henkinen puoli" tuntui kuulemma kotiväelle aivan tavattoman sopivalta, mutta suomanlapinkoiran neliömäisyys ja joidenkin yksilöiden runsasturkkisuus vähän mietitytti. Sitten emäntä oli taas eräänä iltana googlaillut ja löytänyt Ursula Sinun kuvasi! Emäntä oli ollut kuvasi edessä sulaa vahaa ja ihmetellyt että mikäs kaunottarien kaunotar kuvassa olikaan, niin siro ja kepeä, mutta kuitenkin lapinkoira - ja niin oli kotiväki päässyt paimensukuisen lapinkoiran jäljille. Sitten asia eteni yhdestä toiseen ja kolmanteenkin ja niin minä muutin Villi-Joikhun kennelistä tänne kotiin viime kesänä.
Mutta ajattelin että Sinusta Ursula olisi kivaa kuulla että on Sinun kauneutesi ansiota että kotiväki valitsi juuri paimensukuisen lapinkoiran! Eivätkä ole päivääkään katuneet, päinvastoin minä olen kuulemma päivittäinen ilonaihe!

Onnellista odotusta siis sinulle Ursula, tee lisää ihania pikku paimensukuisia :) Täytyypä seurailla millaisia pikku Ursuloita maailmaan piakkoin putkahtaakaan!

terveisin Wiima eli Villi-Joikhu Lumihohto, kirjoitusapunaan emäntä Terhi :)