keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Keppileikkejä ja kerjäämistä.

Tänään vapaapäivän kunniaksi käytiin peuhaamassa Noidan (Omituinen Källeröinen) kotokulmilla Kortesuolla. Osittain kuljettiin Tuomiojärven jäällä, osittain Haukanniemessä. Vauhdikkailla siskoksilla oli hauskaa, juoksemista umpihangessa, keppien silppuamista, toinen toistensa jahtaamista ja painiselätyksiä. Painimatsit olivat sen verran rivakkaat, jotta kamera olisi pilvisellä kelillä pysynyt mukana. Muistikortille oli kylläkin tallentunut painajaisen ruumiillistuma...

Noita ja Hippa.
Hipan ilme on ilmeisen tyytyväinen, kun voitto tuli kotiin. JEEE!

Siskokset Noita ja Hippa sekä edellämainittujen isosiskopuoli Ursa pitivät huolen äksönistä, Luna-mamma tyytyi seuraamaan sivusta jälkikasvunsa temmellystä - ja ujuttautui ovelasti Annan seuraan, rapsutuksia ja namia tipahtaa saletisti, jos on kiltti ja kaunis.

"KERJÄÄ!"

Noita on todistetusti oppinut Lunan bravuuritempun. Taito ei suoraan siirtynyt äidinmaidossa Noidalle, mutta oppimiskyky siirtyi. Anna ja Antti hoitivat loput. Pientä viilaamista vielä, niin homma onnistuu epätasaisemmallakin alustalla.

Noidan blogista löytyy videota homman opetteluvaiheesta (ja muista neitosen tempuista).
Temppuileve Noita.

Noita ja Luna. "Kerjää."

TASSUT LUMESSA

Kivaa oli! Kiitos Anna ja Noita lenkkiseurasta sekä päiväkahveesta ja pullista!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiitos pullista, jotka vieras itse tarjosi...no-lo-a... ;)

sosuka kirjoitti...

Höpö höpö ollut. ;)

Olenko kertonut omasta muutostani.... Eräs toveri auttoi minua muuttokuormien kanssa, kun kerta sattui omistamaan pakun. Kun viimeinen kuorma oli siirtynyt paikkaan B niin tohkeissani siinä, että "Käväistään kaupan kautta. Tarjoan kunnon kahvit ja muuttopullat." No sieltä kaupan hyllyltä tuli kerättyä urakalla herkkuja mukaan. Kassalla sitten vasta tuli huomattua, ettei ole lompakkoa mukana. Se se vasta oli noloa, kun kaveri tarjosi itse itselleen muuttokahvit mun muutosta........

Anna kirjoitti...

Haha, kuulostaa ihan siltä että vois sattua mullekin :D

Veikö mamma muuten polvilumpionsa kotiin asti? ;)

sosuka kirjoitti...

Vei eli toi ja nyt se on masussa -maistui! :) Sen verran tiputti matkalle, että auton perään ei hypännyt se suussa, eikä kantanut autosta kotiovelle. Muuten kulki kyllä mammam omin voimin mukana.