sunnuntaina, lokakuuta 16, 2011

Nollakoneet kotikisoissa.

Kotikisaviikonloppu takana. Eilen juostiin Ursan kanssa pari rataa, tänään aamupäivän olin kisatöissä ja illasta juostiin vielä pari rataa lisää.

Eilen Väyrysen Minnan radoilta kaksi sujuvaa nollaa. :) Tänään nollaputki jatkui Johanna Nybergin agilityradan osalta, mutta hyppyradalla rämähti yksi rima, joten viikonlopun saldo on 3x0 ja 1x5.

Päästiin sellaiseen varmaan nollaputkeen, hyviä nollia hyvällä tunteella. Tähän pitäisi päästä jatkuvasti. :) Eilisen toisen radan suoritus nosti meidät jopa palkintopallille, reippaalla suorituksella ansaittiin hopeapalli. Ursa teki upeasti töitä, ei käy kieltäminen, mutta omalle päälle pitäisi tehdä jotain radikaalia. Kisoissa ei vain millään malta pysäyttää kontaktille kunnolla, vaan lähden liitämään liian hätäiseen. Virheitä ei saatu, eikä ne olleet varmaan sinänsä likelläkään, mutta silti - tarkkuutta erityisesti nyt puomin alastulolle... Keinultakin lähdin aika ripeästi tänään, joku tiukempi tuomari olisi saattanut ehkä antaa siitä jopa lentokeinun. Malttia ohjaaja hyvä!

Tuloskimara on silti varsin kunnioitettavaa katsottavaa... ;)

A-kisa, 0/-5,20, sij.8./33 (nopeus 4,17m/s)
B-kisa,0/-7,00, sij.2./31 (nopeus 4,09m/s)
C-kisa, 0/-5,37, sij.4./25 (nopeus 4,01m/s)
D-kisa, HR, 5/-4,13, sij.12./26 (nopeus 4,12m/s)

Ei kommentteja: