sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Aurinkotervehdys.


Järven jäällä on tilaa leikkiä risu- ja keppileikkejä,


...juosta kovaa ees taas,


...painia ja riehua


...sekä näyttää vähän myös sievältä.


Kylmää oli, mutta tyypeillä oli kivaa.

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hei! Täälläpä olikin päivityksiä! :) Napakassa pakkasessa on päästy tänä viikonloppuna ulkoilemaan, vaan ei palella näitä pörröjä. Vauhti vain kiihtyy mitä alemmas elohopea painuu, meillä ainakin.. Kauniita kuvia kuten aina!

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Ihanaiset kuuraturkit :) Liian harvinaista herkkua päästä nauttimaan auringon seurasta tähän vuodenaikaan!

quu kirjoitti...

Täällä ollaan odoteltu jo pitemmän aikaa päivityksiä ja erityisesti pienen Hipan kuulumisia. :)

Suomenlapinkoiran voisi muuttaa Suomentalvikoiraksi, sillä täällä kanssa meno yltyy ja talvileikit innostaa aina enemmän mitä miinuslukemat mittarissa näyttää. :D

-K kirjoitti...

Heippa! Mie jo mietin, että ootteko te hengissä kun ei kuulu mitään ;) Ihania talvikuvia, kun täällä vain haaveillaan lumesta! Meidän talvi kesti täällä vaivaiset puoli viikkoa ja sitten kaikki lumi suli pois. Jospa se joskus palaisi ja Okrakin pääsisi hyppelemään kinoksissa. Piparin tuoksuista joulunodotusta ja rapsutuksia karvakuonoille! -Katja

sosuka kirjoitti...

En ole liiemmin saanut päivityksiä aikaiseksi, vaan hengissä ollaan. :) Koirat ovat kieltämättä innoissaan talvesta, lumesta ja pakkasesta.

Toivottavasti sinnekin päin mualimaa tulee kunnon lumet Okran iloksi, ja jos ei tule, niin teidän pitää Katja lähteä Okran kanssa lumen tykö. :)

Hurjasti rapsutuksia maailmanvalloittajalle! Minä olen säännöllisesti lukenut teidän blogia ja naureskelin erityisesti teidän halloween-pörriäiselle. :D (Ja ihaillut teidän lohen kädestysreissun maisemakuvia. Pikkasen erilaista...)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun omituinen blogi on saanut pitkästä aikaa sykäyksen elämää! Upeita kuvia taas Susanna. Pihkulainen nauttii lumesta ja pakkasesta kans täysin rinnoin. Kuullaan taas pian.