sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Pihka juhlaerkkarissa Turussa.

Pihka pyörähteli Turussa Lappalaiskoirat ry.:n 40-vuotis juhlaerkkarissa junnunarttujen kehässä. Rapiat yhdeksänkuinen Pihka oli edelliseen näyttelykertaansa verrattuna opetellut näyttämään hampaita, joskin muuhun kopelointiin oli suhtautunut hieman varoen. Kotiintuomisina kehitykseltään keskeneräinen Pihka toi varsin paimensukuisen näköisen arvostelun, jossa sanottavaa mm. kapeudesta ja koosta.

OMITUINEN PIHKAKINTTU ER41313/09
Turku 28.3.2010, Kari Järvinen

Kookas. Kevytrakenteinen nuori narttu, jolla vielä kapea ja suippokuonoinen pää. Toivoisin enemmän runkoa, vahvemman luuston. Raajat saisivat olla paremmin kulmautuneet. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu lyhyin askelin. Iän kanssa saa hankkia enemmän itseluottamusta.

JUN T

kuva Marja Koskio

2 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Vai että pikku-Pihkanenkin iso, kaikki on suhteellista ;) No kokemusta tuli koppiin, ja testataan tuota suhteellisuusteoriaa sitten katselmuksessa! Kiva, että Pihka oli edustamassa Turkkusessa :)

Katja kirjoitti...

Jaa-a. Pitäisi kyllä saada treffit sovittua, että pääsisi itse tuota kookkautta arvioimaan. :) Viimeistään kuitenkin Katselmuksessa, jos Pihka porukoineen sinne lähtee?