tiistaina, elokuuta 12, 2008

Juoksujen odotuspiina.

Aargh.

Hirviä piina, laskeskelin (taas...) Ursan juoksuvälejä, on pitänyt minimissään 20,5vk (ensimmäinen juoksuväli) ja maksimissaan 23,5vk väliä edelliseen, viimeisin juoksuväli oli 22vk. Tämän viikon torstaina (14.8.) on kulunut tasan 23vk edellisistä ja sitä myöten ensi viikon alussa 23,5vk - tämänhetkinen maksimi.

Venyttääkö neiti kiimaansa vielä vai suvaitseeko ruveta juoksuillensa mitä pikimmin...? Tottakai piinaa ihmisparkaa, niin paljon ajoitettavaa, että rupeaa toivoa, että alkaisivat vaikka tänään - silläkin uhalla ettei ensi viikonloppuna päästäisikään lappalaiskoirien agilityrotumestaruuksiin Kuopioon.

Hinku laittaa ilmoittautuminen vetämään myös Mikkeliin agikisoihin 23.-24.8., mutta toisaalta vaatii sitten taas perumisen ja juoksutodistukset, jos juoksu alkaa. Toivonko edes, että päästäisiin Mikkeliin, kun toivoo enempi, että juoksut olisivat siinä vaiheessa liki tärppipäivillään? Rupea Uupelo vain heti heti heti juoksuillesi.

Lomakin alkaa 25.8. Jos ei Ursa vielä silloin ole juoksussa, niin täytyy siirtää lomaa. On se, kun ihmisparalla on vakavanlainen pennutuspiina (ja joillain toisilla ihmisrievuilla vakava pentukuume - teidän, yritetään pitää päämme koossa... ;) ).

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vaan täälläkin jäntskätään Ursan suunnitelmia! Saa nähdä onko Ursa uraorientoitunut ja suunnitelee juoksevansa ensin agilityradalla muutaman kerran vai joko sitä lähdettäis miehelään perhettä perustamaan... Juhannustaiat oli kyllä aika hyväenteisiä.
Terkut, Sirene ja Matias :)

sosuka kirjoitti...

Pahaenteisesti olen sitten ilmoittanut Ursan (ja itseni) agikisoihin 17.8. Kuopioon ja 23.-24.8. Mikkeliin. Toivottavasti me ei päästä niihin.... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Laita vaan ilmot Mikkelin kisoihin, jotta Ursa alottas sen hartaasti ootetun juoksunsa! ;) t. malttamattomin terkuin Marika

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis, klo 1 yöllä silmät harittaa - säähän olitkin jo valinnut ihan oikian strategian - nyt vaan tosiaan tassut pystyyn, jotta saat lähetellä niitä perumisilmotuksia Mikkelin kisoihin ;)

Katja kirjoitti...

Toivottavasti juoksut alkaisi maanantaina, että ehdit rotumestaruuksiin,mutta pysytte muuten aikatauluissa. :) Tsemppiä niin kisoihin kuin juoksun odotteluunkin.

Katja kirjoitti...

Miäkin käyn täällä päivittäin, muutamankin kerran katsomassa, että joko niitä juoksuja liputetaan alkavaksi. Jännittää teidän kaikkien puolesta. :)

sosuka kirjoitti...

Ei vielä juoksuilla. Päästääpä ainakin nyt viikonloppuna Mikkeliin. Sitäpaitsi loma on nyt siirtynyt (taas) kahdella viikolla eteenpäin, joten toivottavasti juoksut alkaa vasta ensi viikon loppupuolella eikä esimerkiksi tänään...

sosuka kirjoitti...

Niinhän se kävi. Päästiin sekä Kuopion, että Mikkelin agikisoihin (Jyväskylän piirimestaruuksiin ei enää) ja loma siirtyi kahdella viikolla eteenpäin (onneksi hoitui). Kohta ollaan tosijännityksen äärellä. Onnistuako vai eikö onnistua, antaako vai eikö anna, jaksaako vai eikö jaksa jne.